Летни аранжмани
Vila MythosКалитеа, Халкидики 7 ноќи + превоз од 7 септември LAST MINUTE за само 67 € >>>
Hotel AritiПаралија, Олимписка Ривиера 7 ноќи + превоз од 30 август LAST MINUTE за само 84 € >>>
Hotel Olympic BeachОлимпик Бич, Олимписка Ривиера 7 ноќи + превоз од 30 август LAST MINUTE за само 84 € >>>
Vila Teodora Олимпик Бич, Олимписка Ривиера 7 ноќи + превоз од 30 август LAST MINUTE за само 99 € >>>
Hotel Golden Beach Неа Потидеа, Халкидики 7 ALL INCLUSIVE од 24 август LAST MINUTE за само 239 € >>>
 
Европски метрополи
Венеција4дена/3ноќиод 119€
Истанбул4дена/3ноќиод 179€
Милано5дена/4ноќиод 199€
 
 
СПА Викенд
hotel Medite Санданскиод 19€
hotel Interhotel Санданскиод 25€
hotel Kempinski Софијаод 29€
hotel Pirin Park Санданскиод 38€
 
ПРЕВОЗ ХАЛКИДИКИ
секоја недела
од Скопје, Велес, Струмица, Неготино, Гевгелија
за само 35 €
ЛЕТО ЗА МЛАДИ
ограничен број места и само за млади до 26г. и студенти до 30г.
комплет одмор 8 дена / 7 ноќи со вклучен превоз
од 23. август ЗА САМО 89 € !!! >>>

 
Safari travel services 2013 - All rights reserved